Tekst, website, nieuwsbrief, tekstcadeau

Klanten over AV

Anja weet op basis van een paar steekwoorden, binnen een mum van tijd iets te maken dat treffend is en raakt. Steeds opnieuw. Zó knap!

Femke

Femke van Ettekoven - HR Management

Op zoek maar een betrouwbaar adres om de website van mijn tassenbedrijf te maken, dacht ik aan Anja. Ik kende haar al van het schrijven van teksten maar had nog niet eerder met haar samen gewerkt aan een website. Het was een leuk traject om te doorlopen met elkaar. Anja toonde daarbij de nodige vakmanschap, creativiteit en geduld. En het heeft geleid tot een prachtige website.

Corien van Vliet

Dutchcreekbags.com

Anja Verhaar heeft mijn website gemaakt en dat voor een vast bedrag. Ze had goede creatieve ideeen en iedere aanpassing en verandering werd steeds met aandacht verwerkt. Ik kon het uit handen geven, omdat Anja mij steeds het gevoel gaf dat het pas klaar was als ik tevreden was. Ik kan zeggen: ik ben heel tevreden en zou meteen weer naar haar toe gaan. Anja weet waar ze over praat en bonus: ze helpt ook nog mee met goed lopende teksten! (www.afstudeercoachinghbo.nl)

Gelukkig kan ik ook de komende tijd bij haar terecht en dat is voor mij een geruststelling!

Monique van Daalen

Afstudeercoachinghbo.nl

Vanaf het allereerste begin ben ik een groot fan van Anja’s “Een regel per dag”. Iedere dag weer verrassend: soms persoonlijk, soms kritisch, soms een beschrijving van een situatie, soms een mooi gedicht. Vorig jaar mocht ik deelnemen aan de cursus “creatief schrijven” waarin Anja als docent op originele manier heel wat schrijftalent bij de cursisten naar boven wist te brengen. Echt een aanrader.

Marijke van Aken

OOZ

Voor een diploma uitreiking op de Hoge School Rotterdam Pedagogiek hebben we Anja gevraagd een tekst te schrijven.

Op de melodie van Caro Emerald ( A night like this) heeft Anja precies de goede toon getroffen naar studenten en ouders toe. Feestelijk met serieuze ondertoon en humor. Een fragment:

“He ex student

vier nu maar feest, geniet er van
want eenmaal aan het werk wordt het anders en wat dan?

Dan ga je proberen
ouders iets te leren
valt niet mee
sta je als een broekie
theoretische boekie
valt niet mee

word je soms door kinderen getest
gaat opeens een puber in protest
denk aan Rotterdam dan
krijg daar dan een boost van
want je bent geslaagd “

Gezongen in de Armeniuskerk te Rotterdam was het een groot succes!!!

Anja werkt professioneel en snel!

Monique van Daalen

Docent Hoge School Rotterdam Pedagogiek

Ik zit sinds een jaar of 4 op een koor (Vrouw & Co) waar Anja de teksten voor schrijft. Wat ik enorm knap vind, is dat Anja zoveel verschillende kanten en perspectieven kan belichten. Soms met grote gevoeligheid, soms met een serieuze touch en soms juist met veel humor. Haar kracht zit niet alleen in het op een mooie manier teksten schrijven, maar ook in het goed aanvoelen van hetgeen gevraagd wordt; zij maakt teksten passend bij de situatie. Anja is goed in persoonlijke teksten maar ook in zakelijke. Ze is een mens die zich aan haar woord houdt en niet steeds aan haar jasje getrokken moet worden. Dat maakt het samenwerken met haar prettig. Een aanrader dus!

Gertrude Koevoets

Lid Vrouw & Co

Ik had Anja gevraagd om naar aanleiding van een zeer persoonlijk verhaal, een gedicht voor mij te schrijven. Blijkbaar heeft ze zowel mijn vraag als het verhaal goed aangevoeld want er liggen op dit moment vier prachtige gedichten op mijn bureau!! Dank je wel, Anja.

Irene

Mijn verzoek aan Anja als vader van de bruidegom was tweeledig; een tekst voor een huwelijksceremonie (officieel) en voor een toespraak tijdens het diner. (ludiek en op rijm).

Ik stuurde haar informatie over het aanstaand bruidspaar gezien door de ogen van wederzijdse ouders en ook de highlights door het paar zelf.

Het bruidspaar gaat trouwen in Toscane en om Anja in de sfeer te laten komen kon ze op hun website kijken.

Het officiële gedeelte was na een week al als eerste aanzet klaar, hier en daar wat kleine aanvullingen en het was precies wat ik voor ogen had. Geweldig.

Ook op mijn toespraak voor tijdens het diner hoefde ik niet lang te wachten. Een soepel lopend verhaal op rijm met humor doorspekt. Heerlijk. “Niets meer aan veranderen” was mijn commentaar, helemaal goed!

Anja heeft mij veel werk en inspanning uit handen genomen en ik zou het kwalitatief nooit zo mooi hebben kunnen bedenken.

Ik schat zo maar in dat ik in de nabije toekomst Anja wederom vraag om haar schrijftalent voor mij in te zetten.

Peter Penseel

Echt onwijs blij met de website die er nu staat! Anja heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een professionele, duidelijke en mooi vormgegeven website.

Ik kan AV teksten & websites echt aan iedereen aanbevelen.

Vincent van Aken

Mede-eigenaar, OOZ - Orde op Zaken

Anja maakte een prachtige website voor me voor een heel redelijk bedrag. Ze vertaalde mijn wensen in een fraaie vormgeving én in praktische oplossingen. En, ook belangrijk: ze bleef geduldig beschikbaar tot ik het beheer helemaal in de vingers had. Dat is service met een hoofdletter S.

Martha Vollering

Schrijver - Schilder - kunsthistoricus

Anja heeft voor mij een zeer goed werkende en mooie website gemaakt. De aangeleverde tekst heeft zij zo bewerkt, dat het nu prettig leest en goed loopt. Ik ben er erg blij mee. Een echte aanrader, een volgende keer vraag ik haar zeker weer.

Willeke van Boekel

Classic Power Yoga

9 december j.l. hebben wij een mooi optreden gegeven met wederom prachtige, ontroerende, en humoristische teksten van de hand van Anja. We ontvingen veel complimenten over zang en presentatie maar vooral over de herkenbare en pakkende teksten. Soms (persoonlijke) teksten waarvan ik kippenvel krijg als ik ze lees en tranen in m’n ogen als ik ze zing. Ik hoop van harte dat Anja nog lang fraaie liedteksten voor ons zal schrijven. Dank je voor al het moois wat Vrouw & Co al jaren mag laten horen !!

Adty Rees

Lid van Vrouw & Co

Afgelopen vrijdag weer een keer mee mogen maken hoe Anja in een tijdsbestek van amper 2 uur een compleet lied wist te schrijven voor een jubilerende collega. Aan een A4-tje met wat steekwoorden over de persoon heeft zij voldoende om iets heel persoonlijks en treffends te bedenken. Ik ken maar één persoon die hiertoe in staat is en ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

Yvonne Post

Gemeente Den Haag

Anja heeft een fantastische digitale nieuwsbrief voor mij ontworpen.
Een digitale nieuwsbrief waarin de inhoud optimaal tot zijn recht komt. Anja’s nieuwsbrief genereert louter enthousiaste reacties bij mijn abonnees. ‘Doorgaan’, jubelen mijn lezers, ze willen zeker blijven lezen.

Anja is servicegericht, snel en efficiënt. Samenwerken met Anja verloopt soepel. Wat een gemak! Ik kan alles wat ik wil, uitbesteden aan Anja. Het komt altijd in orde. Mijn teksten schrijf ik zelf, maar ook daarin heb je de keuze. Anja is een topvakvrouw! Ook voor een digitale nieuwsbrief moet je bij Anja zijn!

Annemieke Elfers-Wijffels

Schrijfdocent , Schrijven is van mij

Ik ken Anja Verhaar al heel wat jaren vanuit collegiale samenwerking bij de gemeente Den Haag.
Deze samenwerking was zeer goed, Anja is een professional die haar vak verstaat. Een tovenaar met woorden.

Nu heb ik haar onlangs ingehuurd om een lied te schrijven voor een vertrekkend directeur. En ook die opdracht maakte ze natuurlijk meer dan waar. Anja heeft aan een half woord genoeg en raakt met haar teksten altijd de juiste toon en snaar. Tekstbureau Anja Verhaar staat hoog op mijn lijstje van aan vrienden en bekenden aan te prijzen professionals !!!

Paul Reijman

Gemeente Den Haag

Je liedje voor de trouwerij van mijn nichtje was super, groot succes op haar huwelijk, was een echte meezinger, daarom nogmaals hier : enorm bedankt en een aanrader voor iedereen ! ???

Gabrielle

Mijn zussen en ik wilden een familielid een cadeau geven. Gezien haar situatie moest het geen lange termijn waarde hebben. We zochten een passend cadeau voor het hier en nu. Een persoonlijk gedicht leek ons een goed idee, vooral omdat ik wist wie dat zou kunnen maken. En zodoende vroeg ik Anja om een gedicht te schrijven. Niet zwaar op de hand, maar met een persoonlijke touch. Ik heb haar een paar ‘ingrediënten’ aangedragen en had geen idee wat ze ervan zou gaan maken. In no time kreeg ik een mail retour met een gedicht dat mij direct raakte. Niet zwaar en beladen, maar een passende tekst met een luchtige invalshoek. Schrijven is een kunst. Anja verstaat die kunst als geen ander. Zij kan woorden geven aan het gevoel dat je wilt overbrengen.

Marianne

Anja weet op basis van een paar steekwoorden, binnen een mum van tijd iets te maken dat treffend is en raakt. Steeds opnieuw. Zó knap!

Femke

Femke van Ettekoven - HR Management

Op zoek maar een betrouwbaar adres om de website van mijn tassenbedrijf te maken, dacht ik aan Anja. Ik kende haar al van het schrijven van teksten maar had nog niet eerder met haar samen gewerkt aan een website. Het was een leuk traject om te doorlopen met elkaar. Anja toonde daarbij de nodige vakmanschap, creativiteit en geduld. En het heeft geleid tot een prachtige website.

Corien van Vliet

Dutchcreekbags.com

Anja Verhaar heeft mijn website gemaakt en dat voor een vast bedrag. Ze had goede creatieve ideeen en iedere aanpassing en verandering werd steeds met aandacht verwerkt. Ik kon het uit handen geven, omdat Anja mij steeds het gevoel gaf dat het pas klaar was als ik tevreden was. Ik kan zeggen: ik ben heel tevreden en zou meteen weer naar haar toe gaan. Anja weet waar ze over praat en bonus: ze helpt ook nog mee met goed lopende teksten! (www.afstudeercoachinghbo.nl)

Gelukkig kan ik ook de komende tijd bij haar terecht en dat is voor mij een geruststelling!

Monique van Daalen

Afstudeercoachinghbo.nl

Vanaf het allereerste begin ben ik een groot fan van Anja’s “Een regel per dag”. Iedere dag weer verrassend: soms persoonlijk, soms kritisch, soms een beschrijving van een situatie, soms een mooi gedicht. Vorig jaar mocht ik deelnemen aan de cursus “creatief schrijven” waarin Anja als docent op originele manier heel wat schrijftalent bij de cursisten naar boven wist te brengen. Echt een aanrader.

Marijke van Aken

OOZ

Voor een diploma uitreiking op de Hoge School Rotterdam Pedagogiek hebben we Anja gevraagd een tekst te schrijven.

Op de melodie van Caro Emerald ( A night like this) heeft Anja precies de goede toon getroffen naar studenten en ouders toe. Feestelijk met serieuze ondertoon en humor. Een fragment:

“He ex student

vier nu maar feest, geniet er van
want eenmaal aan het werk wordt het anders en wat dan?

Dan ga je proberen
ouders iets te leren
valt niet mee
sta je als een broekie
theoretische boekie
valt niet mee

word je soms door kinderen getest
gaat opeens een puber in protest
denk aan Rotterdam dan
krijg daar dan een boost van
want je bent geslaagd “

Gezongen in de Armeniuskerk te Rotterdam was het een groot succes!!!

Anja werkt professioneel en snel!

Monique van Daalen

Docent Hoge School Rotterdam Pedagogiek

Ik zit sinds een jaar of 4 op een koor (Vrouw & Co) waar Anja de teksten voor schrijft. Wat ik enorm knap vind, is dat Anja zoveel verschillende kanten en perspectieven kan belichten. Soms met grote gevoeligheid, soms met een serieuze touch en soms juist met veel humor. Haar kracht zit niet alleen in het op een mooie manier teksten schrijven, maar ook in het goed aanvoelen van hetgeen gevraagd wordt; zij maakt teksten passend bij de situatie. Anja is goed in persoonlijke teksten maar ook in zakelijke. Ze is een mens die zich aan haar woord houdt en niet steeds aan haar jasje getrokken moet worden. Dat maakt het samenwerken met haar prettig. Een aanrader dus!

Gertrude Koevoets

Lid Vrouw & Co

Ik had Anja gevraagd om naar aanleiding van een zeer persoonlijk verhaal, een gedicht voor mij te schrijven. Blijkbaar heeft ze zowel mijn vraag als het verhaal goed aangevoeld want er liggen op dit moment vier prachtige gedichten op mijn bureau!! Dank je wel, Anja.

Irene

Mijn verzoek aan Anja als vader van de bruidegom was tweeledig; een tekst voor een huwelijksceremonie (officieel) en voor een toespraak tijdens het diner. (ludiek en op rijm).

Ik stuurde haar informatie over het aanstaand bruidspaar gezien door de ogen van wederzijdse ouders en ook de highlights door het paar zelf.

Het bruidspaar gaat trouwen in Toscane en om Anja in de sfeer te laten komen kon ze op hun website kijken.

Het officiële gedeelte was na een week al als eerste aanzet klaar, hier en daar wat kleine aanvullingen en het was precies wat ik voor ogen had. Geweldig.

Ook op mijn toespraak voor tijdens het diner hoefde ik niet lang te wachten. Een soepel lopend verhaal op rijm met humor doorspekt. Heerlijk. “Niets meer aan veranderen” was mijn commentaar, helemaal goed!

Anja heeft mij veel werk en inspanning uit handen genomen en ik zou het kwalitatief nooit zo mooi hebben kunnen bedenken.

Ik schat zo maar in dat ik in de nabije toekomst Anja wederom vraag om haar schrijftalent voor mij in te zetten.

Peter Penseel

Echt onwijs blij met de website die er nu staat! Anja heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een professionele, duidelijke en mooi vormgegeven website.

Ik kan AV teksten & websites echt aan iedereen aanbevelen.

Vincent van Aken

Mede-eigenaar, OOZ - Orde op Zaken

Anja maakte een prachtige website voor me voor een heel redelijk bedrag. Ze vertaalde mijn wensen in een fraaie vormgeving én in praktische oplossingen. En, ook belangrijk: ze bleef geduldig beschikbaar tot ik het beheer helemaal in de vingers had. Dat is service met een hoofdletter S.

Martha Vollering

Schrijver - Schilder - kunsthistoricus

Anja heeft voor mij een zeer goed werkende en mooie website gemaakt. De aangeleverde tekst heeft zij zo bewerkt, dat het nu prettig leest en goed loopt. Ik ben er erg blij mee. Een echte aanrader, een volgende keer vraag ik haar zeker weer.

Willeke van Boekel

Classic Power Yoga

9 december j.l. hebben wij een mooi optreden gegeven met wederom prachtige, ontroerende, en humoristische teksten van de hand van Anja. We ontvingen veel complimenten over zang en presentatie maar vooral over de herkenbare en pakkende teksten. Soms (persoonlijke) teksten waarvan ik kippenvel krijg als ik ze lees en tranen in m’n ogen als ik ze zing. Ik hoop van harte dat Anja nog lang fraaie liedteksten voor ons zal schrijven. Dank je voor al het moois wat Vrouw & Co al jaren mag laten horen !!

Adty Rees

Lid van Vrouw & Co

Afgelopen vrijdag weer een keer mee mogen maken hoe Anja in een tijdsbestek van amper 2 uur een compleet lied wist te schrijven voor een jubilerende collega. Aan een A4-tje met wat steekwoorden over de persoon heeft zij voldoende om iets heel persoonlijks en treffends te bedenken. Ik ken maar één persoon die hiertoe in staat is en ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

Yvonne Post

Gemeente Den Haag

Anja heeft een fantastische digitale nieuwsbrief voor mij ontworpen.
Een digitale nieuwsbrief waarin de inhoud optimaal tot zijn recht komt. Anja’s nieuwsbrief genereert louter enthousiaste reacties bij mijn abonnees. ‘Doorgaan’, jubelen mijn lezers, ze willen zeker blijven lezen.

Anja is servicegericht, snel en efficiënt. Samenwerken met Anja verloopt soepel. Wat een gemak! Ik kan alles wat ik wil, uitbesteden aan Anja. Het komt altijd in orde. Mijn teksten schrijf ik zelf, maar ook daarin heb je de keuze. Anja is een topvakvrouw! Ook voor een digitale nieuwsbrief moet je bij Anja zijn!

Annemieke Elfers-Wijffels

Schrijfdocent , Schrijven is van mij

Ik ken Anja Verhaar al heel wat jaren vanuit collegiale samenwerking bij de gemeente Den Haag.
Deze samenwerking was zeer goed, Anja is een professional die haar vak verstaat. Een tovenaar met woorden.

Nu heb ik haar onlangs ingehuurd om een lied te schrijven voor een vertrekkend directeur. En ook die opdracht maakte ze natuurlijk meer dan waar. Anja heeft aan een half woord genoeg en raakt met haar teksten altijd de juiste toon en snaar. Tekstbureau Anja Verhaar staat hoog op mijn lijstje van aan vrienden en bekenden aan te prijzen professionals !!!

Paul Reijman

Gemeente Den Haag

Je liedje voor de trouwerij van mijn nichtje was super, groot succes op haar huwelijk, was een echte meezinger, daarom nogmaals hier : enorm bedankt en een aanrader voor iedereen ! ???

Gabrielle

Mijn zussen en ik wilden een familielid een cadeau geven. Gezien haar situatie moest het geen lange termijn waarde hebben. We zochten een passend cadeau voor het hier en nu. Een persoonlijk gedicht leek ons een goed idee, vooral omdat ik wist wie dat zou kunnen maken. En zodoende vroeg ik Anja om een gedicht te schrijven. Niet zwaar op de hand, maar met een persoonlijke touch. Ik heb haar een paar ‘ingrediënten’ aangedragen en had geen idee wat ze ervan zou gaan maken. In no time kreeg ik een mail retour met een gedicht dat mij direct raakte. Niet zwaar en beladen, maar een passende tekst met een luchtige invalshoek. Schrijven is een kunst. Anja verstaat die kunst als geen ander. Zij kan woorden geven aan het gevoel dat je wilt overbrengen.

Marianne