Tekst, website, nieuwsbrief, tekstcadeau

Over AV

Anja Verhaar
“Ik kan me geen leven voorstellen zonder pen en papier. En natuurlijk is tegenwoordig het toetsenbord mijn pen, maar toch.

Schrijven doe en deed ik altijd. Soms schrijf ik in mijn hoofd en speel ermee, om er later gedichten, liedjes of blogs van te maken. Soms zijn het zakelijke teksten. Ook daar speel ik mee. Want zakelijk hoeft niet saai te zijn.

In 2017 nam ik het besluit om voor mezelf te beginnen. Om de jaren dat ik nog moet en mag werken er met hart en ziel voor te gaan. Voor AV Websites & Teksten.”

Waarom heb jij AV nodig?

Ik denk met je mee en ga met je mee totdat je tevreden bent. Ik kan én de teksten én je website bouwen. Alles in één hand.
Ik neem je heel veel (technisch) gedoe uit handen zodat jij jouw handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Achtergrond

Kinderjuf, yoga-juf, hypnotherapeut, grafisch bedrijfsleider, (creatief) schrijver/dichter, docent creatief schrijven, redacteur, freelance tekstschrijver en webbouwer, blogger.

Voor een buitenstaander is er waarschijnlijk geen lijn in te ontdekken maar voor mij wel. Al deze opleidingen hebben mij gemaakt tot de mens die ik ben, de dingen die ik geleerd heb en nooit meer zal en wil vergeten.

Websites

Ik houd ervan om websites te bouwen. Het liefst alleen en in stilte en stoeiend met grote of kleine problemen. Ik blijf me verbazen over alle mogelijkheden of zie, soms gefrustreerd, de onmogelijkheden.

Ik vind het heel leuk om voor zzp’ers te werken, om samen na te denken over de boodschap, het doel en de doelgroep.