Tekst, website, nieuwsbrief, tekstcadeau

Partners in crime

Ik kan niet alles alleen. Deze vakidioten 🙂  kunnen je wellicht verder helpen.

Sjoukje Bakker

Sjoukje Bakker

Profbloggers

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. 

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider.

Chantal Duijvestijn

Chantal Duijvestijn

Tallies Creation

“Tallies Creation is een grafisch ontwerpstudio in Den Haag. Met liefde voor kleurrijke ontwerpen en respect voor mens & milieu, werkt Tallies voor ondernemers met een duurzame visie. Samen met milieuvriendelijke partners en materialen, ben ik altijd gericht op een mooi duurzaam resultaat. Tallies designs zijn creatief, eigentijds en mét een vrolijk randje”

Arnout Reitsma

Arnout Reitsma

CRM Ontzorgt (active campain)

“Voor (automatische) emailmarketing en klantenmanagement hebben wij van CRM Ontzorgt de software oplossing. Geen one size fits all maar speciaal op jouw situatie aangepast.

Losse software, software met installatie of volledig onderhouden. Voor iedereen hebben we een passende en betaalbare oplossing”

 

Jeffrey Grüne

Jeffrey Grüne

Blazter: Het Full-Service online bureau voor ondernemers

Websites, SEO-SEA, Social media marketing, content creation

Marijke en Vincent van Aken

Marijke en Vincent van Aken

OOZ orde op zaken

“Administratiekantoor OOZ is een familiebedrijf van moeder en zoon. Voor boekhouding en belastingaangiftes bent u bij ons aan het goede adres. Betrokkenheid staat hoog in ons vaandel. Samen zorgen wij ervoor dat OOZ maar ook de bedrijven van onze klanten, een succes zullen worden”